Från GoPro till RED EPIC.

KopterFrames är en av de ledande inom branschen. Genom att kombinera den senaste teknologin inom radiostyrda flygfarkoster och lång erfarenhet av film/foto kan vi med våra specialbyggda drönare fånga otroliga bilder från ovan. I kombination med vår Cablecam är möjligheterna oändliga. Skicka full HD signal till en storbildsskärm eller via en OB buss ut i direktsändning. Vare sig det gäller filmning över ett publikhav på en konsert, följa en racingbil längs en kurvig bana eller mellan snåriga trädtoppar i skogen, har vi erfarenheten och utrustningen för att leverera bilder som motsvarar de höga krav film- och reklamindustrin ställer.

Utöver det kan vi också leverera helt stabila bilder filmade på marken med hjälp av vår MŌVI®. En liten lätt behändig handhållen ”steadycam” rigg som har revolutionerat filmindustrin.

För att ni som kund alltid ska känna er trygga har vi väl genomarbetade säkerhetsrutiner. Vi flyger aldrig våra helikoptrar i närheten av folkmassor. Samma gäller i närheten av djur som kan skrämmas av vår närvaro. Vi innehar alla erforderliga licenser och försäkringar. Vi har också självgranskningsrätt utfärdat av försvarsmakten för flygfotografering.

Våra flygmaskiner, steadycamriggar och kabelbanan kan hantera allt från GoPro till RED EPIC kameror.

Låt inte fantasin sätta gränserna för era bilder för det gör inte vi.